Monitoring

Home / producten / monitoring

Autarco monitoring

Samen de controle over uw systeem

Monitoring is een essentieel onderdeel van de prestaties van zonnestroomsystemen op de lange termijn. Via een WiFI- of LAN- verbinding met uw omvormer ontvangt u op uw app de dagelijkse prestaties van uw systeem. Daarnaast heeft Zon Eerlijk inzicht in de prestaties van uw installatie door een dagelijkse controle voor een optimale werking van uw systeem.

Wat wij Bieden

Verduurzaam uw huis en neem vandaag nog de stap naar groene energie​

Installatie

Zon Eerlijk heeft een team van installateurs en elektriciens die ervoor zorgen dat de installatie van uw zonnepanelen vlekkeloos zal verlopen. Samen met u zorgen zij voor het beste resultaat van de zonne-energieopbrengst.

Aanschaf

Kiest u voor een zonnepaneleninstallatie van Autarco dan weet u zeker dat u topkwaliteit ontvangt. Autarco is een Nederlandse producent van zonnepanelen. Als enige leverancier bieden zij u ook een opwekgarantie.

Service

Onze service start vanaf het moment dat u contact met ons opneemt. Wij zorgen ervoor dat u binnen 2 dagen een offerte ontvangt. Wij bezoeken u om te controleren of hetgeen wij u aanbieden ook gaat passen. En als alles geïnstalleerd is, monitoren wij uw systeem iedere dag. Dat noemen wij een eerlijke service.

Garanties

Zon Eerlijk levert uitsluitend producten van topkwaliteit. Natuurlijk hoort daar een goede garantie bij. Mocht er schade zijn aan uw zonnepaneleninstallatie door ons veroorzaakt dan zullen wij dit kosteloos herstellen.

Zonnepanelen

Als officiële dealer van Autarco hebben wij hun uitgebreide assortiment zonnepanelen geschikt voor plat, schuin, rond en Frans dak. Daarnaast leveren wij ook zonnepanelen van diverse andere merken.

Omvormers

Net als onze zonnepanelen werken wij ook met de omvormers van Autarco. Indien gewenst plaatsen wij ook micro-omvormers.

Eerlijke kwaliteit, eerlijke prijs en eerlijk geleverd binnen 3 weken!!

Offerte aanvragen

Plan een vrijblijvende afspraak in om uw situatie te bekijken en een gepersonaliseerde offerte te ontvangen.