Zonnepanelen

Home / producten / zonnepanelen

Autarco zonnepanelen

Topprestaties in een strak jasje.

Op zoek naar het perfecte zonnepaneel voor uw dak? Uitstekende prestaties en een strak ontwerp? Kies dan voor Autarco zonnepanelen. Zon Eerlijk is premium partner van Autarco. Dat is een bewuste keuze. Het zonnepanelensysteem van Autarco presteert 5% beter dan alle bestaande losse componentensystemen die momenteel op de markt zijn. Daarnaast biedt Autarco een unieke kWh garantie. Kortom, een eerlijk product met een eerlijke prestatie.

Schuindak - MHJ-serie van Autarco

De zonnepanelen uit de MHJ-serie van Autarco. Deze full black zonnepanelen zijn momenteel de meest verkochte panelen voor huizen met een schuin dak (en ook plat dak in zicht).

Autarco zonnepanelen

Plat dak

Plat dak - TBJ serie van Autarco

De glas-glas panelen uit de TBJ serie. Glas-glas zonnepanelen voor langdurige prestaties in zelfs de meest extreme omstandigheden.

Platdak - MHL-serie van Autarco

De MHL-serie van Autarco is een zonnepaneel dat hoofdzakelijk wordt ingezet voor huizen en panden met een plat dak.

Wat wij Bieden

Verduurzaam uw huis en neem vandaag nog de stap naar groene energie​

Installatie

Zon Eerlijk heeft een team van installateurs en elektriciens die ervoor zorgen dat de installatie van uw zonnepanelen vlekkeloos zal verlopen. Samen met u zorgen zij voor het beste resultaat van de zonne-energieopbrengst.

Aanschaf

Kiest u voor een zonnepaneleninstallatie van Autarco dan weet u zeker dat u topkwaliteit ontvangt. Autarco is een Nederlandse producent van zonnepanelen. Als enige leverancier bieden zij u ook een opwekgarantie.

Service

Onze service start vanaf het moment dat u contact met ons opneemt. Wij zorgen ervoor dat u binnen 2 dagen een offerte ontvangt. Wij bezoeken u om te controleren of hetgeen wij u aanbieden ook gaat passen. En als alles geïnstalleerd is, monitoren wij uw systeem iedere dag. Dat noemen wij een eerlijke service.

Garanties

Zon Eerlijk levert uitsluitend producten van topkwaliteit. Natuurlijk hoort daar een goede garantie bij. Mocht er schade zijn aan uw zonnepaneleninstallatie door ons veroorzaakt dan zullen wij dit kosteloos herstellen.

Zonnepanelen

Als officiële dealer van Autarco hebben wij hun uitgebreide assortiment zonnepanelen geschikt voor plat, schuin, rond en Frans dak. Daarnaast leveren wij ook zonnepanelen van diverse andere merken.

Omvormers

Net als onze zonnepanelen werken wij ook met de omvormers van Autarco. Indien gewenst plaatsen wij ook micro-omvormers.

Eerlijke kwaliteit, eerlijke prijs en eerlijk geleverd binnen 3 weken!!

MAAK EEN AFSPRAAK​

Offerte aanvragen

Plan een vrijblijvende afspraak in om uw situatie te bekijken en een gepersonaliseerde offerte te ontvangen.

Kom in contact met Zon Eerlijk!

Contact & Aanvraag

Wij staan altijd paraat voor vrijblijvend contact​

Doe u aanvraag via het linker contactformulier of stel u vraag via de telefoon of mail.

Openingstijden

Een mail is soms net zo makkelijk

Heeft het geen hoge nood? Dan is het vaak net zo makkelijk om uw (aan)vraag  zo specifiek mogelijk te stellen via de mail. Wij streven ernaar te antwoorden binnen 1 dag.

Offerte aanvragen

Plan een vrijblijvende afspraak in om uw situatie te bekijken en een gepersonaliseerde offerte te ontvangen.